Koje escape room igre imamo u ponudi?

Na našoj prvoj lokaciji na adresi Bulevar Mihajla Pupina 16a imamo 3 sobe: Drakuline Odaje, Ubistvo u Masonskoj Loži i Mesareva Tamnica (horor)

Na našoj drugoj lokaciji na adresi Bulevar Zorana Djindjića 68 imamo 3 sobe: Tajna Biblioteka, Izgubljeni u Džungli i Potraga za Blagom Inkvizicije

Koliko dece može biti na rodjendanu?

U jednoj igri može biti od dvoje do maksimum šestoro dece. U zavisnosti koliki je ukupan broj dece, toliko escape room-ova treba rezervisati. Na primer ako na rodjendan dolazi njih 18, treba rezervisati 3 različite igre na istoj lokaciji gde bismo podelili decu u 3 tima po 6 igrača gde bi svaka grupa odigrala različitu igru.

Koji je minimalni uzrast?

Minimlani uzrast za učestvovanje u našim igrama je 10 godina, a možemo pustiti i mlađu decu uz vašu saglasnost.

Da li su sobe teške za decu?

Escape Room igra je namenjena za sve uzaste tako da ih mogu igrati i deca i odrasli. Naši Game Masteri nadgledaju svaku igru i ukoliko ekipi treba pomoć kako bi rešili misteriju do kraja oni su tu da im pomognu.

Da li deca mogu da igraju horor sobe?

Ukoliko deca žele da igraju horor sobe i vole da se plaše, mi ćemo prilagoditi nivo plašenja njihovom uzrastu i modifikovati efekte tako da im bude odgovarajući nivo.

Koja je cena i šta je uračunato?

Cena za jednu igru je ista za sve sobe. Cena za ekipu od dva člana je 4000 dinara, a za svakog dodatnog člana se doplaćuje 500 dinara. Maksimum igrača u jednoj sobi je 6, u tom slučaju je cena 6000 dinara.

U zavisnosti od ukupnog broja dece, možete sami izračunati cenu.

Na primer, ako dolazi 12 dece, podelili bismo ih u dve igre po 6 igrača, što bi bilo dve igre po 6000 dinara, ukupno 12000 dinara.

U slučaju da dolazi 18 dece, podelili bismo ih u tri igre po 6 igrača, što bi bilo tri igre po 6000 dinara, ukupno 18000 dinara.

Deca mogu samo odigrati igre, a ukoliko želite možete i ostati u našem prostoru 45 minuta nakon igre kako bi se slavljenik i družina poslužili tortom, picom, sokovima itd. Uslov je da budu zakupljene najmanje dve igre u isto vreme kako biste imali prostor nakon igre na raspolaganju. Zakup prostorije za posluženje se doplaćuje 2500 dinara (to uključuje i osobu koja će pomoći oko posluživanja i koja će počistiti nakon rođendana). Ne može se ostajati duže od 45 minuta jer nakon vas imamo naredne grupe.

Posluženje možete doneti sami po vašem izboru, a ako želite možemo vam i mi pomoći oko organizacije posluženja.

Ukoliko želite da vam mi organizujemo posluženje (pizza i sokovi), potrebno je da nas kontaktirate kako bi se dogovorili oko detalja. Naša osnovna ponuda je:

•pizza (1550 je jedna džambo pica + 200 dinara dostava, pa zavisi za koliko se odlučite, dve pice su 3300, tri pice su 4900)
•sokovi, čaše, tanjirići i pribor su 1500 din
•tortu ili nešto slatko donose roditelji

Tačan broj dece nam ne morate javljati unapred, jer se plaćanje vrši nakon igre pa će se i cena korigovati ukoliko je bilo manje ili više dece, bitno je samo da rezervišete dovoljan broj soba i da nam javite da li ćete ostati na posluženju nakon igre i da li posluženje donosite vi ili želite da vam mi obezbedimo.

Koliko ranije treba doći na igru?

Potrebno je doći 15 minuta pre početka igre kako bi nas vaši Game Masteri upoznali sa pravilima igre. Molimo vas da ne kasnite ali i da ne dolazite mnogo ranije jer će pre vašeg termina biti igra u toku i moraćete da čekate jer naši Game Masteri vode igre koje su zakazane pre vašeg termina.

Koliko traje escape room rodjendan?

Escape Room igra traje 60 minuta. Ukoliko dolazite samo na igru, računajte da će rodjendan trajati izmedju 60 i 80 minuta, koliko je igračima potrebno da savladaju igre plus vreme koje je predvidjeno za objašnjavanje pravila i slikanje u sobi nakon igre.

Ukoliko pored igre ostajete i na posluženju nakon igre računajte da će rodjendan trajati 120 minuta.

Koliko ranije treba da rezervišemo?

Nema pravila jer rezervacije funkcionišu po principu ko prvi rezerviše, njegov termin. Na našem sajtu možete videti dostupne termine za sve sobe za sve datume, ali bi bilo poželjno da rodjendan rezervišete barem 7 dana unapred.

Kako mogu da rezervišem?

Možete rezervisati pozivom na telefon 0649177530 ili putem odabira željenih termina na sajtu.

Na našoj početnoj stranici imate izlistane sve sobe koje imamo. Kada odaberete neku od igara, na stranici ćete ispod opisa sobe imati kalendar sa svim dostupnim terminima za sve datume.

Radimo svakog dana u nedelji i termini su u 13h, 15h, 17h, 19h i 21h.

Nemojte da vas buni što na primer soba Biblioteka kreće u 17:15 a Izgubljeni u Džungli u 17:30, ukoliko je u pitanju rodjendan ili grupa svi će početi u isto vreme u 17h.

Možete videti koji su slobodni termini za željeni datum i potom uneti podatke za termin. Tražiće se da uneste: ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona i napomenu u kojoj samo možete napisati da je u pitanju rodjendan, broj dece (okvirno), i u slučaju da želite da ostanete sat vremena nakon igre, napišite nam i to.

Ukoliko vam je na sajtu pisalo da ste dobro popunili i uneli ste pravi mail, stićiće vam potvrda i na mejl da ste uspešno poslali zahtev za rezervaciju (proverite i spam folder ako ne stigne u inbox).

Ne morate nam ništa dodatno javljati osim ako ima nekih promena ili u slučaju da želite da otkažete.

Otkazivanje ili pomeranje rezervacije se može obaviti najmanje dan ranije.

Kako funkcioniše plaćanje?

Nakon što ste rezervisali termin putem sajta ili telefona, potrebno je doneti kaparu (polovina ukupne cene) u narednih par dana nakon rezervisanja rodjendana.

Ostatak ćete platiti na licu mesta i cena će se korigovati ukoliko je bilo manje ili više dece (500 dinara po detetu).

Kome da se javim ako imam dodatnih pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja budite slobodni da nas pozovete na broj 0649177530 ili nam pošaljite mejl na pinescaperooms@gmail.com