Kako funkcioniše proslava rođendana?

Ukoliko želite da pored odigrane igre, slavljenik i društvo ostanu u našem prostoru dodatnih 45 minuta kako bi se poslužili picom, sokovima, tortom i prepričali svoje utiske iz igara koje su odigrali, u zavisnosti od broja dece za vas smo spremili nekoliko rodjendanskih paketa.

Posluženje možete doneti sami po vašem izboru, a ako želite možemo vam i mi pomoći oko organizacije posluženja.

Koje rodjendanske paket imamo u ponudi?

  1. MINI paket: 1 soba, do maksimalno 6 decebez našeg posluženja 9.500rsdsa našim posluženjem (1 XL pizza, sokovi I pribor) 12.500rsd.
  2. SREDNJI paket: 2 sobe, do maksimalno 12 decebez našeg posluženja 16.000rsdsa našim posluženjem  (2 XL pizze, sokovi I pribor) 21.000rsd.
  3. MAXI paket: 3 sobe, do maksimalno 18 decebez našeg posluženja 23.000rsdsa našim posluženjem (3 XL pizze, sokovi I pribor) 29.500rsd.

•Jedino na lokaciji 3 može biti maksimalno 25 dece.

•tortu ili nešto slatko donose roditelji

•Rodjendan traje 1h i 45 minuta (1h je igra i 45 minuta je posluženje)

Napomena: Svako dete preko maksimalnog broja u sobama dodatno se naplaćuje +1000rsd po detetu.

Koje escape room igre imamo u ponudi?

Na našoj prvoj lokaciji na adresi Bulevar Mihajla Pupina 16a imamo 3 sobe: Drakuline Odaje, Ubistvo u Masonskoj Loži i Mesareva Tamnica (horor), maksimalan broj dece na ovoj lokaciji je 18.

Na našoj drugoj lokaciji na adresi Bulevar Zorana Djindjića 68 imamo 3 sobe: Tajna Biblioteka, Izgubljeni u Džungli i Potraga za Blagom Inkvizicije, maksimalan broj dece na ovoj lokaciji je 18.

Na našoj trećoj lokaciji na adresi Bulevar Zorana Djindjića 92 imamo 3 sobe: Duel Put oko sveta (dve igre), Divlji Zapad i Horor Zlikovci, maksimalan broj dece na ovoj lokaciji je 24.

Koliko dece može biti na rodjendanu?

U jednoj igri (sobi) može biti maksimum šestoro dece. U zavisnosti koliki je ukupan broj dece, toliko escape room-ova treba rezervisati. Na primer ako na rodjendan dolazi njih 18, treba rezervisati 3 različite igre na istoj lokaciji gde bismo podelili decu u 3 tima po 6 igrača gde bi svaka grupa odigrala različitu igru.

Koji je minimalni uzrast?

Minimlani uzrast za učestvovanje u našim igrama je 10 godina, a možemo pustiti i mlađu decu uz vašu saglasnost.

Da li su sobe teške za decu?

Escape Room igra je namenjena za sve uzaste tako da ih mogu igrati i deca i odrasli. Naši Game Masteri nadgledaju svaku igru i ukoliko ekipi treba pomoć kako bi rešili misteriju do kraja oni su tu da im pomognu.

Da li deca mogu da igraju horor sobe?

Ukoliko deca žele da igraju horor sobe i vole da se plaše, mi ćemo prilagoditi nivo plašenja njihovom uzrastu i modifikovati efekte tako da im bude odgovarajući nivo.

Koliko ranije treba doći na igru?

Potrebno je doći 15 minuta pre početka igre kako bi nas vaši Game Masteri upoznali sa pravilima igre. Molimo vas da ne kasnite ali i da ne dolazite mnogo ranije jer će pre vašeg termina biti igra u toku i moraćete da čekate jer naši Game Masteri vode igre koje su zakazane pre vašeg termina.

Koliko ranije treba da rezervišemo?

Nema pravila jer rezervacije funkcionišu po principu ko prvi rezerviše, njegov termin. Na našem sajtu možete videti dostupne termine za sve sobe za sve datume, ali bi bilo poželjno da rodjendan rezervišete barem 7 dana unapred.

Kako mogu da rezervišem?

Možete rezervisati pozivom na telefon 0649177530 ili putem odabira željenih termina na sajtu.

Na našoj početnoj stranici imate izlistane sve sobe koje imamo. Kada odaberete neku od igara, na stranici ćete ispod opisa sobe imati kalendar sa svim dostupnim terminima za sve datume.

Radimo svakog dana u nedelji i termini su u 13h, 15h, 17h, 19h i 21h.

Nemojte da vas buni što na primer soba Biblioteka kreće u 17:15 a Izgubljeni u Džungli u 17:30, ukoliko je u pitanju rodjendan ili grupa svi će početi u isto vreme u 17h.

Možete videti koji su slobodni termini za željeni datum i potom uneti podatke za termin. Tražiće se da uneste: ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona i napomenu u kojoj samo možete napisati da je u pitanju rodjendan, broj dece (okvirno), i u slučaju da želite da ostanete sat vremena nakon igre, napišite nam i to.

Ukoliko vam je na sajtu pisalo da ste dobro popunili i uneli ste pravi mail, stićiće vam potvrda i na mejl da ste uspešno poslali zahtev za rezervaciju (proverite i spam folder ako ne stigne u inbox).

Ne morate nam ništa dodatno javljati osim ako ima nekih promena ili u slučaju da želite da otkažete.

Otkazivanje ili pomeranje rezervacije se može obaviti najmanje dan ranije.

Kome da se javim ako imam dodatnih pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja budite slobodni da nas pozovete na broj 0649177530 (radno vreme od 15 do 21) ili nam pošaljite mejl na pinescaperooms@gmail.com