O Igri

Escape Room igra

Šta je Escape room igra?

Escape room igra uživo je nastala iz istoimenih kompjuterskih igrica. Umesto da sede ispred kompjutera, igrači će ovde zaista biti zatvoreni u tematskoj sobi u kojoj će morati da pronađu skrivene tragove, reše zagonetke i logičke zadate, i nađu izlaz u zadatom vremenu. Ovaj vid zabave postao je jako popularan i predstavlja jednu od glavnih atrakcija u gradovima širom sveta.

Escape room igra je za svakoga ko želi da doživi jedinstven i misteriozan izazov, ali pre svega, 60 minuta nesvakidašnje zabave. Preporučljivo je za prijatelje, porodice, gejmere kao i tim bildinge. U ovih 60 minuta, imaćete utisak da ste ušli u neki drugi svet i postaćete foksurani isključivo na pronalaženja izlaza iz sobe.

Nisu vam potrebne nikakve izvanredne sposobnosti i znanja. Room escape igra zahteva da tim sarađuje. U stvarnom svetu, individualnost potkopava sposobnosti timskog rada i velikih rezultata koji mogu biti postignuti saradnjom. Bitno je da svi učestvuju i međusobno komuniciraju tokom igre. Veoma bitna stvar je da niste sami – uvek možete tražiti pomoć ukoliko ne znate rešenje ili Vam nešto nije jasno. Game Masteri su tu da vode igrače kroz igru i da vam daju nagoveštaj za sledeći korak ukoliko je to potrebno.

 

Osnovna pravila

Vaš tim se može sastojati od 2 do 5 igrača i imate 60 minuta da rešite sve zagonetke i pobegnete iz sobe. Escape room igra je bazirana na logici i kreativnosti. ZAPAMTITE, upotreba sile je potpuno nepotrebna i svaka šteta koju prouzrokujete u sobi će biti naplaćena.

 

Dolazak na vreme je veoma važan. Molimo vas da se pojavite u zakazano vreme ili još bolje 10 minuta ranije, tako da sve ostale rezervacije ostanu pravilno raspoređene. Ukoliko morate da otkažete vaš termin, molimo vas da nas obavestite makar 24 časa ranije.

 

Predlažemo vam da odete u toalet pre početka igre i otkažete sve telefonske pozive. Eliminisanje distrakcija iz stvarnog sveta će učiniti vaše iskustvo neuporedivo boljim. Ipak, ukoliko hitno morate da napustite sobu pre nego što vreme istekne, nemojte brinuti, mi ćemo vam otvoriti vrata.

Ako još uvek imate neko pitanje, molimo vas da nas kontatirate i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.


Leave a Reply